Більше 30 тисяч без вищої освіти: які робітничі професії в Україні найзатребуваніші

Водії-далекобійники, малярі та конструктори меблів, тонувальники авто та механіки отримують в Україні найвищі зарплати. Їм та представникам інших робітничих спеціальностей готові платити від 30 тис. грн.
Звичайно, зарплатня може змінюватися залежно від міста, і у меншому населеному пункті бути значно нижчою.
Проте, те що ця цифра буде помітно перевищувати розмір мінімалки, можна сказати з упевненістю.
Водій вантажної машини чи бензовоза може заробляти близько 50 тис. грн. Шукають здебільшого людей із досвідом від 1 року, працевлаштовують офіційно. Таку вакансію пропонують як мережі АЗС, так і представники ритейлу. За кожен кілометр у середньому платять 4 грн. За місяць можна проїхати близько 13 тис. км.
Тонувальник авто може заробляти від 45 тис. грн. В обов'язки входить тонування автоскла, укріплення та захист автоскла, розтонування та зняття плівок. Найчастіше на роботу беруть тих спеціалістів, які мають від 1 року досвіду.
Маляр МДФ-фасадів може заробляти близько 40 тис. грн на місяць. Для працевлаштування необхідно мати досвід роботи маляром по дереву та вміти працювати з пульверизатором. В обов'язки входить нанесення фарби на фасади. Одна з важливих переваг – офіційне працевлаштування та біла заробітна плата.
Механік може заробляти близько 30 тис. грн. Досвід роботи від 2 років буде значною перевагою. Такий спеціаліст має проводити діагностику поломок та самі роботи. Розмір заробітної плати залежить від обсягів робіт. Чим популярніша станція технічного обслуговування, тим більшою буде зарплата.
Джерело: 5692.com.ua

Ще новини

Leave a Comment